anonym81

Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Anonym81 - 20 juni 2009 21:52

JAG FICK MVG I MARKNADSFÖRING HURRA HURRA !

VAD JAG ÄR BRA

 GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!!!!!!!!!!!!!!

IBLAND KAN JAG MINSANN!!



Av Anonym81 - 20 juni 2009 19:52

Idag är det en sådan där URK dag med stort U!

Vet inte varför jag känt mig så extra hängig och känslig denna vecka förutom att jag varit lite småsjuk och allergisk.

Speciellt i Torsdags.

Först började jag nästan gråta för att mina föräldrar gav mig midsommarpengar ohc jag tyckte det var alldeles för mycket av dem. Sedan när jag åkte och handlade var det ett par som stod vid bussen och kramades och såg så kära ut, såg ut som dem aldrig ville släppa taget om varandra. När jag var in på apoteket började småsvettas, och när jag sedan gick in på bolaget så gick jag i t-shirt medan alla andra gick i jackor.

Fick stora fläckar under armhålorna PINSAMT, men det var värt cidern ochvinet som jag desvärre inte druckit upp ännu hihi... Man visste ju aldrig vad som skulle hända igår på midsommar, man trodde ju på nåt skojjsigt iaf.

När jag sedan åkte från bolaget, affären och apoteket så åkte killen ikapp bussen precis som de skulle få en sista skymt av varandra så länge som möjligt. Det var URGULLIGT! JAg fällde en tår. Vad är det med mig? Känslig bruar jag vara men inte så här! Dessutom så avundas jagdem. Så trött på singellivet nu. Vill hitta honom som tycker om mig för den jag är. Och är känslig och gullig och omtänksam. Kanske släppte jag en tår för att jag tyckte lite synd om mig själv också.

När jag kom städade jag resten av kvällen för man visste inte vad fredagen dvs midsommarafton skulle ha att erbjuda. Blev också bjuden till en kompis men orkade inte åka dit. De skulle dricka och jag vet inte vad som hänt med mig mentycker det är jobbigt att umgås med onykta människor när jag är nykter själv. Visst brukar jag inte bry mig så mycket men det har vare lie mycket nykter jag och mycket onyktert dem. Jag har absolut inte emot mina vänner så inte alls. Jag ÄLSKAR dem mer än något annat, men jag skulle vilja göra andra saker också utan alkohol inblandat men det verkar va svårt att knåpa ihop när de är lite oansvarliga några av dem. Eller så är det jag som är tråkig inte vet jag.

Funderar starkt på att hitta lite fler och nya vänner, men var hittar man dem? jag menar jag träffar bara samma människor hela tiden när man är ute med mina vänner.Svårt att hitta någon som vill hitta på nåt privat utanför själva supandet. Fast oftast kan det låta som de vill men då har de glömt nästa dag haha....

Tiden räcker väl inte tid för oss alla, det vet jag men jag skulle vilja att de levde med mig en vecka så får de se hur inrutat liv jag har , vilket ansvarsfullt liv jag har. Även om jag är arbetslös och studerar på distans så tro de att jag kan få mycket impulser fast de säger att de förstår att jag har ett inrutat liv men riktigt så tror jag inte att de fattar ändå. JAg har mycket tider att passa eftersom jag har häst och katter samt att jag tränar också och det är pusselbitar som ska sättas ihop hela tiden. SÅ kanske är jag tråkig som måste planera oftast. JAvisst ibland kan jag också handla på impuls men det är olika från gång till gåg hur mitt schema ser ut.

Nog om detta!

I går var det tråkgt midsommarfirande. Det var inte alls nå fart på festen, myggen höll på att äta upp mig och jag kände mig inte r iktig hemma med dem som va där, var väl inte så sugen att lära känna dem heller så jag höll mig på min kant jag som brukar vara så social ohc trevlig annars. Men igår kände jag bara itne för det. Så jag åkte hem rätt tidigt. Idag hörde jag att det varit ca 30 pers där på slutet men jag tror vad jag vill för min kompis kan ha lite dålig uppfattning om antalet personer emellanåt.

Så när jag kom hem skrev jag det där konstiga inlägget här inne haha... SEdan gav jag mig ut på en en kort prommis och kom underfund med att det var rätt dött i lägenhetsområdet, alla hade något firande typ någonannnanstan, kändes de som iaf.. kanske blev jag lite melankolisk eller vad heter det?  Pratade me grannsambon under ohc hans bror en kort sväng och sedan gick jag hem och satte mig framför datorn hela natten. Somnade vi fyra typ... då stängdes datorn ner av sig självt vet inte vad sdom hände direkt,internet blev väl trött. Egentligen fattar jag inte varför jag kände som igår. för eg. är det inte så mycket att fira men ändå jag kände mig allmänt URK!

Nu i e.m var jag och mockade i stallet och var med mamma och deras sankt bernhard i skogen och tränade lite leta godis och leta mig , han är väldigt duktig han har en stark nos.

 Sedan åkte vi ohc hämtade pappa på jobbet, åkte hem till dem en sväng, fick lite läskeblask, en chokladbit och en efterlängtad toarulle. Hade ju glömt att handla hem det, man glömmer att en sådan sak är ovärderligt. Det är samma panik varje gång det börjar att ta slut haha.

Kom hem försökte få in skolarbetet på denna dator gång på gång. Men det fungerade inte. Jag som brukar ha gott om tålamod men inte idag, så arbetet får gott va kvar på den gamla tills jag gjort färdigt det, tur jag har internet på den till september. Så sista skolarbetet kommer att vara klart nästa vecka på den datorn och sedan kommer nog gamla datorn stängas ner för gott tror jag, iaf ett tag kommer inte att ha internet på den iaf.

Fick sedan superskitont i magen. Gick på toaletten. Vad får jag se? Jo jag har fått lingonmensveckan. Det har jag inte alls haft någon fundering på, så det är därför jag känner mig så URKIG!

OCH DET ÄR DÄRFÖR JAG VARIT EXTRA KÄNSLIG!

Av Anonym81 - 20 juni 2009 01:00

Hur norrländsk är du?: http://www.norrlandstestet.se/

SVAR: Jag blev 66% norrländsk


Hur vuxen är du : http://www.vuxenpoang.com


SVAR: Jag är 30


Hur mycket fjortis är jag? :http://www.fjortispoang.se


Svar.36.6% fjortis

Tidigare månad - Senare månad

Omröstning

Vad vill ni läsa om på min blogg?
 Mode för överviktiga
 Viktminskning
 Dikter
 Noveller
 Boktips
 Filmtips
 Dagshändelser
 Tankar om allt möjligt som kan dyka upp... samhälls, filosofiska, psykologiska....
 Hästar och ridning
 Min träning

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästboken- Lämna ett meddelande tack!

Presentation


WELCOME TO MY BLOGG

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards