anonym81

Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Anonym81 - 21 juni 2009 22:28

Det har varit rätt så skönt nu  när ögongodiset inte varit hemma. Tror familjen varit i övik eller nåt hos hans syster.

Hur som helst är han hemma nu och han hejjade stort och lyckligt ute på parkeringen, han stod och pratade med grannen unders lillebror. De e kompisar. Ville gå dit och prata.,,,, eller,,, eg inte... Jag undviker han nu så gott jag kan. Måste gå vidare. Sedan när allt är  borta kan jag börja umgås som vanligt folk igen.


Ångest har jag också för att jag inte har kunnat träna som jag ska, har fortf förkylningen i kroppen men ska prova träna lite i 20 minuter i morgon och kanske rida liten sväng på  kvällen, så där kravlöst.

Är tjock i halsen idag.


Jag har också börjat hitta fel på mig igen.

Ser allt som fel... Fula ögonbryn, byskiga vet liksom inte hur jag ska göra med det. Mustachen skämms jag för dessutom har jag fått skägg med haha... Fast eg. har väl alla lite hår runt där, även tjejer men jag inbillar mig att jag har mest i hela världen det är pinsamt.

Jag önskar jag kunde visa en bild på hur jag ser ut men vill som sagt vara hemlig. Egentligen är det nog inte så farligt som det låter det är bara självkänslan som spökar.

Dessutom är jag så tjock. Usch... jag som trodde jag skulle kunna gå ner i sommar men det ser mörkt ut nu, planerna har liksom gått i stöpet när förkylnigen har kommit in, veti nte hur länge jag ska bära på detta nu då.


Jag har ångest och tyker synd om min katt för att jag slänger ut henne på balkongen då och då eftersom hon skriker så förbaskat. Måste fixa proppar imorgon, men det är nåt jag glömmer hela tiden.... Få se om jag kommer ihåg det imorrn.


Förstår inte varför jag inte kan gå vidare i mitt liv, varför jag har blivit så besatt i denna grabb... Det är hemsk, det är nästan så man känner sig sjuklig haha...Fast har man känslor så har man.


Var till stallet i kväll, min häst var svullen i knät också idag plus benet då på senan, men han har tydligen kutat som en dåre i hagen med sin kompis så han fick stå idag med...tänkte rida en sväng men kylde benet på honom i stället för i 10 minuter.


Tänkte kolla på tv,,,, Det är tydligen Hannibal men jag slog på tvn nu och nu är filmen snart slut, så typiskt.... v ad ska man då se... blir väl att hänga framför datorn igen och kika lite på hästannonser.


I överigt känner jag mig ensam.

Men ganska osäker på mig själv.

Vet inte varför, måste göra nåt åt självkänslan.

Dags att ta tag i det igen. Men man blir ju insnöad i sina tankar när man inte kommer ut och göra något vettigt.

Man fastnar i inbillningarnas land.

I övrigt tycker jag det är synd att jag inte kan klippa ut och klistra in en bit från min novell från mitt dokument hit. Explorer stängs ner då när jag ska göra det, händer det så för er andra med? Men som sagt jag får nog skriva nåt i novellväg direkt här när jag orkar med det nån dag eller kväll. men som sagt det hade varit kul att få dela med mig.



Tidigare månad - Senare månad

Omröstning

Vad vill ni läsa om på min blogg?
 Mode för överviktiga
 Viktminskning
 Dikter
 Noveller
 Boktips
 Filmtips
 Dagshändelser
 Tankar om allt möjligt som kan dyka upp... samhälls, filosofiska, psykologiska....
 Hästar och ridning
 Min träning

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästboken- Lämna ett meddelande tack!

Presentation


WELCOME TO MY BLOGG

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards