anonym81

Alla inlägg under juni 2009

Av Anonym81 - 12 juni 2009 14:43

Denna låt tillägnar jag mitt ögon godis som inte kan försvinna ut ur huvudet på mig.

Tänker på honom av och till och är så avundsjuk på att han har en tjej.

Vill ta distans från honom och det kommer ajg att göra så gott det går också.

Men som sagt alltid när jag precis börjar släppa honom dyker han in i hjärtat på ett eller annat sätt.


Av Anonym81 - 12 juni 2009 12:29

under den listan har jag åkt från 11e - 14e och hoppsan för att jag var it lite aktiv denna vecka ner till 87 plats. Det här är inte bra, måste ta och göra något åt det. =) .


hopp hopp hej

Av Anonym81 - 12 juni 2009 12:20

ja.,,, denna vecka har det då inte varit någon träning.

har bara ätit godsaker coh varit trött och hängig.


Skrittade dock hästen 90 minuter i måndags

i Söndags 60 minuter

Torsdags ( igår) 40 minuter.


Antalet kalorier vet jag inte hur jag räknar ut förbrukningen på.


Vägde mig nyss och jag väger nu 82 kilo. Har gått ner 2 kilo, fast det verkar växla från dag till dag fast jag väger mig ungfär samma tid. Som mest har jag vägt 85. Men det kanske beror på muskler också jag har ju inte bara fett, fettet som sitter på mig är magen som sagt. Men jag ser att det händer något där ändå.

Av Anonym81 - 12 juni 2009 11:57

244 unika besökare redan denna månad. Jag bockar och bugar! Men glöm inte bort röstningen.


Vaknade men världens halsont idag ohc så trött, det här är inte bra.

Jag som ska hjälpa till på westerntävlingar i morgon.

Men vi får se hur det går.

Pappa fick låna min bil till jobbet idag coh när jag svängade ner på gatan så var det grymt mycket bilar på gatan tror det är rekord, måste vara stora klasser nu. Ja det är skolavslutning idag. Jag fick en minnesbild av min skolavslutning i 6an på den skolan, jag minns det som om det var igår. Fast hur många år sen kan det ha varit nu. hmmm? hur gammal är man i åk.6 måste iaf varit 15 år sen eller nåt sånt. Vad tiden går. Jag minns nervositeten när vi skulle sjunga, jag minns ungefär hur mina skolkamrater var klädda ohc framför allt mindes jag ångesten och ledsamheten över att våran enda 6a med hur bra sammanhållning som helst utan mobbing skulle splittras och blanda ihop oss med en annan skolas klasser.

Jag var mobbad på den andra skolan, och mindes när jag såg klasslistan för hösten. Jag hamnade med dem som mobbade mig värst. Och ingen lyssnade på mina föräldrar och mig. Fick bara bänga svar tillbaka. Det sämsta argumenten var nog att de har blivit stora och mer "vuxna" så de har nog slutat eller, men det är bra för klasserna att splittras för att lära sig umgås med andra personer i vuxen livet. De sa också att det var väl bara för mig att byta klass. Men vad hjälper det, när de andra från andra skolan finns i alla klasser. Men våran 6a vi vill inte splittras alls. Det var en stor besvikelse och när jag sedan började högstadiet. Ja det  är den värsta upplevelsen i min skoltid men det kan vi ta en annan gång.

Pappa lämnade av mig på affären hur som helst så jag fick panta  lite flaskor och handla bröd, mjölk, en läsk och skinka. När jag gick därifrån ( det är inte alls långt) och hem så orkade jag knappt, och när jag kom innanför dörren kände jag hur jag luktade välidigt mycket svett. Jag som ville gå ut ohc gå en liten kort sväng idag eller ikväll för att få luft. Men vågar man det om man börjar svettas efter ett par hundra meter som en gris och får jobbigt att andas. Det måste ju vara någon förkylning som är på gång att bryta ut. Hur som helst så gick jag förbi en granne, en moppe stod på tomten fint paketerad med blågula avslutningsprestenter. Fatta att hon eller han kommer bli glad. Jag tror det är en hon som bor där om jag inte minns fel. När jag var 15 fick inte jag någon moppe men å andra si dan hade jag något år tidigare fått en häst. Jag fick välja sa mina föräldrar och det var det bästa jag gjorde för hästen hade jag till för snart 2 år sen och han blev 25 år gammal coh vi var i full tävlingskondition och träningskondition in i det sista.

Nu ska jag ta tempen och se om jag har någon feber om jag hittar febertermometern dvs. Sedan så ser vi om jag orkar sortera tvätt och diska åtminstonde har typ inga rena kläder coh disk och sopor i köket som är vidrigt. Men det är som alltid, ibland är jag så efter med sådana saker.

Att jag aldrig lär mig.

Av Anonym81 - 11 juni 2009 19:41

Har precis ridit  var rätt skönt att jag tog mig i kragen och red fast ajg inte mår toppen.

hästen är skitpigg och villl så mycket fast han har ont och är skadad, han måste ha superpsyke. Vi var bara ute i 40 minuter och skrittade mest, provade även att trava och galoppera. VÄnster galoppen är skitdum... men inte så konstigt när det är den djupa böjsenan på höger fram som är skadad. Men utan krav och samt att han vill framåt så släpper jag lite på honom för att få bort lite spänningar och nåt roligt måste ha nfå ha när han snart ska till d gröna ängarna.

Men som sagt gångarterna är stötiga men han är inte halt. Bara svullen och varm.

Ska åka dit senare och natta dem.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt.

Såg att jag har slagit förra månadens unika besökare, roligt att det är många som läser, ni får gärna skriva kommentarer också eller förslag på hur min blogg ska bli bättre. Tips och ideer är bara trevligt att få.


Av Anonym81 - 11 juni 2009 17:12

Har varit off i bloggandet pga att jag har försökt få till min dator.

Har sån grym ångest att jag gått upp några kilon, inte motionerat, ohc känner mig så uppblåst, har bara varit godsaker hela veckan sedan fredags, inte bra. Dessutom tappade jag motivationen på att röra på mig när jag inte har någon musik jag kan ladda ner till mp3n. Jag har fått ett musikprogram av telia där man kan ladda hem låtar gratis i 60 dagar sedan kostar det 99 kronor i månaden, problemet var bara att jag trodde man kan överföra den musiken till min mp3. Men det verkar inte gå, eller så är det så att jag inte kan. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Har jag haft en ipod eller en nyare telefon så hade det inte varit några problem.

Jag är trött och hängig också, vet inte om det beror p å vädret eller om jag är sjuk, vaknade vid 15 och så seg och trött är fortfarande, har ont i halsen desstuom känner jag mig så uppblåst men det är inte så konstig med all godsaker jag proppat i mig. Äer tills jag blir illamående och vill kräkas och sen får jag ångest så fruktansvärt, eg, vet jag inte varför jag gör så där mot mig själv. Tänker inte på det, tror det är så att jag har det som nåt ångestdämpande... Eller jag vet inte. Dessutom så har en väns väns ord stannat i huvudet. Han sa att jag var så stor ohc fet och äcklig. Vet att det inte är nåt att bry sig om men ändå. Det har etsats sig fast.

Pratade med en kille i går som känner mitt exs tjej. Trodde hon hade gjort slut med honom, jag känner mig så otroligt lurad, så hennes anmälning om misshandel har hon dragit tillbaka, men hon sa till mig att han gett sig på henne också i höstas när hon ringde mig. Men hon hade sagt att hon ville försöka tjäna pengar på det. Antagligen så utnyttjade hon det hela genom att jag själv anmält honom för att han misshandlade mig och det är sant. Men efter rättegången och så så friade de honom trots alla rättsintyg och dokument på alla skador, men de visste inte vilken de skulle tro på skulle jag tro. Fick höra att d var tillsammans till maj typ i år. Så allt jag berättat för henne lär nog detta ex fått reda på. Vill inte ha in honom i mitt liv igen, så nu vet jag varför hon inte svarat på mina sms.  Och jag vet nu var hon som var så snäll mot mig coh ringde upp mig för att tala om vad han gjort mot mig står. Hon är också en stor fejk.


Nu måste jag  hoppa in i duschen. är sen, ska ta in hästar sen ska jag och brorsan handla, men jag dyker in senare, ikväll el. imorrn det vet jag inte.


Vi ses!

Av Anonym81 - 10 juni 2009 13:55

Sitter och skriver på min nya bärbara dator idag.

Har aldrig använt en bärbar så det går lite segt att skriva som jag är van att göra så jag har börjat att använda pekfingervalsen. Men jag lär mig nog så småningom att hitta tangenterna å så där.

Men den har otroligt sköna tangenter och jag är nöjd med datorn.

Den är lite känslig på vissa tangenter, men jag lär mig väl snart, måste också föra över lite grajjer från den gamla till denna.

Det spöregnar ute och jag har ont i halsen idag, lite huvudvärk, vetinte om det är vädret eller om jag börjar bli förkyld, har ont i lederna och magen.

Det är tur att man har tekniska kamrater, var till en av dem igår och utan honom skulle jag nog inte fixat till det som jag funderade över.

Magen är uppsvullen som fasen idag. Skit jobbigt man känner sig så fet. Sådär extra tjock.

Blev ingen ridning av min kompis häst idag. Men kanske lika bra med tanke på hur jag mår och vädret.

Nu ska jag jobba vidare med överföringar till denna dator.

Jo förresten! Tack för att ni röstar, novellerna leder. =)

Vi höres!

Av Anonym81 - 9 juni 2009 15:09

jippie! min dator har kommit, ska åka å hämta den strax.Så jag vet vad min kväll kommer att bestå av =) Lek!

Blir ingen ridning idag av varken min eller kompisens häst.

Borde ut och gå, men jag ska se om jag kan få över musik till lurarna. Måste ha musik om jag ska kunna gå och jogga. Och den musiken jag har, har jag lyssnat mig less på , musik som är 4 år gammal =) har inte kunnat överföra musik p ga av denna gamla dator, hoppas på tur.

Nä nu är jag som ett barn på julafton.

Ska ta och göra mig iordning och åka..

Jag återkommer.!

Omröstning

Vad vill ni läsa om på min blogg?
 Mode för överviktiga
 Viktminskning
 Dikter
 Noveller
 Boktips
 Filmtips
 Dagshändelser
 Tankar om allt möjligt som kan dyka upp... samhälls, filosofiska, psykologiska....
 Hästar och ridning
 Min träning

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästboken- Lämna ett meddelande tack!

Presentation


WELCOME TO MY BLOGG

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards